Voordelen Tempur matras

Tempur matrassen: Wat heb je er aan?

Tempur is gemaakt om mensen met nek en rugklachten te helpen om de juiste houding aan te brengen. Mensen die voor Tempur kiezen, zijn heel bewust van hun keuze om hun leven te verbeteren. Tempur is gemaakt van een soort schuim dat je terugduwd in een bepaalde vorm. Het past zich aan aan de vorm van je lichaam, maar is ook weer niet beperkt door de vorm van je lichaam. Het interessante is, is dat wanneer je op staat van je bed, dat het matras weer gewoon in de oude vorm teruggaat.

Welke voordelen heeft een Tempur matras?
Gezond – Tempur zorgt ervoor dat je bloedcirculatie optimaal is, waardoor je van je rug- en nekklachten af komt.
Stabiel – Tempur is stootgevoelig. Wanneer je beweegt, beweegt niet het hele bed mee. Handig voor je partner, zodat die ook niet wakker wordt.
Comfort- Tempur matrassen worden heel positief gereviewed.

Welke nadelen heeft een Tempur matras?
Prijskaartje – Voor een Tempur matras betaal je meer dan gemiddeld. Maar moet je echt een prijskaartje hangen aan comfort en een goede nachtrust?
Verluchting – Het Tempur matras ademt minder. Het is gemaakt van een dik soort schuim, waardoor je hier wat beperkt bent en het matras warmer kan worden dan je gewend bent.
Hardheid – Een tempur matras is anders dan je normale matras die je gewend bent. Het kan harder aanvoelen dan normaal, omdat het een dik soort schuim is. Na verloop van tijd wordt het matras wat zachter plus wen je ook aan het idee.


Tempur staat in elke schap van jouw beddenspeciaalzaak. Het advies is: Ga daar eens langs en probeer het voor jezelf!

bron:slapen.org