Review wake up light

Review Philips Wake-up Light

De Philips Wake up Light is gemaakt om je beter te laten voelen en beter wakker te worden, waardoor je energieker wordt. De wekker is gewoon heel mooi om te zien en makkelijk ergens neer te zetten, zoals op je nachtkastje. De wake up light wekkers zijn voorzien van een licht dat heel rustig aan feller wordt, waardoor je langzaam aan wakker wordt en uit je slaap komt. Daarnaast kun je rustgevend geluid laten afspelen, zodat je helemaal zen je bed uit kunt stappen.

Maar een wake up light is niet alleen om beter wakker te worden. Het helpt je ook om beter te kunnen slapen. Je kunt namelijk verschillende opties aanvinken die jou gaan helpen in slaap te komen. Allereerst kun je de geluiden gebruiken om in slaap te komen. Deze geluiden zijn natuurlijk en uitgekozen om slaap of wakker worden te stimuleren. Daarnaast kun je een ‘slaap’ functie aanzetten, waarbij het licht van de wake up light gaat schemeren en uit gaat, zodat je in slaap dommelt.

De conclusie is: Niet iedereen is gek van een wekker radio die licht geeft. Maar de Wake up Light is en blijft gewoon een geweldige tool om natuurlijk licht je kamer in te krijgen, voor een klein prijsje. Het kan je helpen met in slaap vallen en je goed en energiek wakker te krijgen. Ik ben verkocht. 

bron:slapen.org