try another color:
try another fontsize: 60% 70% 80% 90%
www.slaapclinic.nl

Dit zeiden onze cliënten over de slaapcoaching

"Ik kon het eigenlijk niet geloven. Zou het echt mogelijk zijn om weer goed te slapen? Koop ik geen kat in de zak? Durf ik dit wel aan? Gooi ik mijn geld niet weg? Allemaal muizenissen in mijn hoofd. Wat ben ik blij dat ik het toch gedaan heb! Marijke gaf me zoveel vertrouwen dat ik het aandurfde. De grote waarde van dit programma zit in de coaching van Marijke in combinatie met de NeurOptimal neurofeedbacktrainingen en de geïntegreerde aanpak. Ik kan het nu nog bijna niet geloven, echt, na 20 jaar slaapellende slaap ik nu eindelijk weer echt goed. Heerlijk!! Doen!!!
Marielle B. Eindhoven

"Door omstandigheden in de familie en een verhuizing naar het buitenland heb ik een lange periode heel slecht geslapen. Ik werkte hard en had één grote droom die ik graag wilde realiseren, een eigen ontwerpstudio waar ik mijn eigen ideeën in kwijt kon. Door mijn serieuze slaapproblemen kwam ik helaas steeds verder van mijn droom af. Ik kwam in een soort hel terecht. De dag was een nachtmerrie, waar ik me doorheen worstelde, alles was me teveel. Dood moe, maar slapen, ho maar. Uiteindelijk heb ik mijn droom op moeten geven. Terug in Nederland kwam ik in contact met Marijke en volgde ik haar programma. Ik had zo graag gewild dat ik haar eerder had ontmoet. Ik slaap weer als een roos. Ik merk dat ik langzaam aan weer de oude ik wordt. De plannen beginnen weer op te borrelen. Ik heb nu weer een heel leven voor me en ik zie de mogelijkheden weer." Ineke dW, Den Haag

" Ik slaap altijd slecht. Door de nachtdiensten die ik draai en slecht slapen zit ook in de familie" Ik dacht dat het altijd zo zou blijven, totdat ik ging werken met Marijke. Zij heeft mij geleerd hoe ik, ondanks mijn nachtdiensten, toch goed kan slapen. Ik heb niet alleen mij body en brein gereset, maar ook mijn denken over slapen is veranderd. Als je maar blijft denken en zeggen dat het nooit zal veranderen, dat zal het ook nooit veranderen. Marijke heeft mij geleerd hoe ik daar ander mee om kan gaan. En dat helpt! Peter T. Den Haag

"Ik heb de afgelopen jaren heel veel meegemaakt. Mijn beide ouders verloren en mijn vrouw na een lange strijd ook moeten afgeven. Ik vecht me door de dag heen. Ben nu alleen verdiener, ik MOET overeind blijven, maar door het nachtenlang wakker liggen lukte het me vaak niet naar mijn werk te gaan. Door het volgen van dit programma voel ik me als herboren. Ik ben steeds beter gaan slapen, stapje voor stapje. De adviezen en oefeningen zijn heel goed en prettig en de NeurOptimal breintraining is helemaal fantastisch. Dat heef me ook heel erg geholpen. Ik voelde mijn brein tot rust komen. Ik zag eerst heel erg op tegen de kosten, maar achteraf zeg ik: wat ben ik blij dat ik deze investering in mezelf heb gedaan. Ik had het anders niet lang meer vol gehouden. Voor iedereen die twijfelt: DOEN. Het levert je veel meer op dan dat het je kost!"
Marianne vdK Dordrecht.

"Ik sliep al jaren heel slecht. Het sloopte me. Als zelfstandig ondernemer worden er door mijn opdrachtgevers hoge eisen aan me gesteld. Ik kan het me niet permitteren om uit te vallen of te disfunctioneren door slaapgebrek. Twee jaar geleden volgde ik een programma bij Slaapclinic. Ik ging beter en beter slapen en slaap nu, na twee jaar, nog steeds goed"
Marleen.d.B. Wijk bij Duurstede

"Nachtenlang lag ik wakker. Ik zag de wekker rond gaan. Hopeloos. Totdat ik bij 'slaapclinic.nl' het Uitgerust Ontwaken 20 weken Programma - Transformeer je leven in 5 stappen nacht voor nacht naar Vitaliteit en Succes deed. Al na de allereerste dag werd het rustiger in mijn hoofd. Die eerste nacht sliep ik voor het eerst in jaren weer als een roos. De verdere trainingen, de coaching en de brein-balans begeleiding hebben een positieve wending gegeven aan mijn slaappatroon, waardoor ik nu weer beter slaap. Ik voel me goed en veel fitter!"
Yvonne F, Driebergen.

"Ik gebruikte 4 oxazepam per dag en twee slaappillen en nog sliep ik niet goed. Ik werd vaak wakker en kon dan niet meer inslapen. De 'Eerste Hulp" heeft de aanzet gegeven tot positieve verandering. De ontregeling van mijn waak/slaapritme was zo groot, dat ik ook het twaalf weken programma heb gedaan. Nu slaap ik vrijwel zonder slaapmiddelen en ik ben helemaal van de oxazepam a. Ik voel me nu al zoveel beter!"
Paul. v. E. Utrecht

"Ik miste vaak mijn school, omdat ik soms maar 3 tot 4 uur per nacht sliep. Dan was ik zo moe als ik moest opstaan, dat ging dan gewoon niet. Ik was bang dat ik zou blijven zitten. Gelukkig kwam ik in aanraking via mijn moeder met het zes weken programma'. van 'slaapclinic.nl. Ik dacht: "dit helpt nooit", maar al na de dag met de eerste training ging ik beter slapen en kon ik ook makkelijker weer inslapen als ik wakker geworden was. Wauw!"
Evelien T, Den Bosch

(uit privacy overwegingen zijn alleen de voornamen + initialen van de cliënten vermeld)