try another color:
try another fontsize: 60% 70% 80% 90%
www.slaapclinic.nl

Werkwijze

Om jou te helpen je slapeloosheid definitief op te lossen heb ik mijn programma ontwikkeld dat ik op basis van mijn jaren lange praktijk-ervaringen, uitgebreide studie en mijn eigen verhaal heb samengesteld.

Mijn missie is simpel: jou helpen Gezond te Slapen en je Lekker in je Vel te komen

Als Breinfitness Specialist, NeurOptimal breintrainer en Neuro4Coach train en voed ik je brein, zodat je brein weer optimaal kan functioneren.

Lees hier meer over de de NeurOptimal breintraining en de Neuro4Coaching.

Omdat ik ga voor een blijvend resultaat en oplossingen tot in de kern is het van belang om een goede en uitgebreide intake te doen. Alleen dan kunnen we samen bepalen welke van de programma's voor jou het meeste resultaat oplevert.

De intake

een persoonlijk consult van twee uur in mijn praktijk. Ter voor bereiding op de intake krijg je het neuro-4-assessment toegestuurd. Deze uitgebreide vragenlijst geeft inzicht in de neurotransmitters. De scores van de vragenlijst mag je al vooraf naar mij mailen, zodat ik ze kan verwerken. Tijdens dit consult is er ruimte voor verdere uitwisseling, een eerste NeurOptimal neurofeedbacktraining (breintraining) en de uitgebreide bespreking van het neuro-4-assesment.

Na dit consult heb jij een goed beeld van hoe ik werk en wat je aan me hebt en kan ik goed inschatten waarmee jij het beste bent geholpen. Zo besluiten we samen of en hoe je verder gaat en weten we zeker dat jij op de beste, meest efficiënte wijze jouw slaapproblemen definitief naar het verleden kunt verbannen.

Vervolg
Na de intake plannen we vervolg afspraken in. Deze duren over het algemeen ene uur tot maximaal anderhalf uur. Tijdens de vervolg afspraken werken we gecombineerd met een NeurOptimal training en coaching.