try another color:
try another fontsize: 60% 70% 80% 90%
www.slaapclinic.nl

Investering in jezelf

Nadat je door het lezen van de website veel aandacht hebt gegeven aan wat het je zal opleveren aan rust, helderheid en energie, wordt het tijd om te kijken naar welke investering dit van je vraagt.

Hou daarbij wel in gedachten dat dit een investering is in de rest van je leven:

Investering Slaapclinic programma

De consulten tijdens het programma duren anderhalf uur.

Inzichtfase eerste kennismaking, afstemmen op elkaar van wensen, verwachtingen en mogelijkheden, NeurOptimaltraining en de bespreking van het neuro-4-assessment: vier waardevolle consulten van anderhalf uur voor 510 euro (127,50 euro per consult van anderhalf uur)

Inzicht + herstelfase
In totaal twaalf zeer waardevolle consulten gericht op het tot rust brengen van je centrale zenuwstelsel en het herstel van je waak-slaapritme: 1530 euro, bij aanmelding en betaling ineens 1450 euro. (= 5% korting, 120 euro per consult van anderhalf uur)

inzicht, herstel en verankeringsfase
In totaal achttien bijzondere en waardevolle consulten, mede ook gericht op de verankering in toekomst : 2295 euro, bij aanmelding en betaling ineens 1950 euro . (= 10% korting, 108 euro per consult van anderhalf uur)

Vinger aan de pols fase gedurende maximaal 6 maanden krijg je een flinke korting op consulten (van 1 uur), minimaal 1x per maand, maximaal 2x per maand.

Kortingsregeling Vinger aan de Pols fase

Consulten tijdens de vinger aan de pols fase duren 1 uur en kosten 85 euro.

Doe je alleen de inzicht fase dan heb je geen recht op de nazorgfase en betaal je dus gewoon deze 85 euro per consult.

Doe je de inzicht en herstel fase, dan krijg je 5% korting tijdens de vinger aan de polsfase op consulten van 1 uur. Je betaalt dan (afgerond naar beneden) 80 euro per consult.

Doe je de inzicht, herstel en verankeringsfase, dan krijg je 10% korting tijdens de vinger aan de polsfase op consulten van 1 uur. Je betaalt dan 76,50 euro per consult.

Gespreid betalen kan, verdeeld over drie maanden (inzicht en herstelfase) en over vier maanden (inzicht, herstel en verankeringsfase).Dan vervalt de korting die je krijgt als je alles in eens betaalt.

Nogmaals: het is een investering in de rest van je leven.

Vergoeding: Een deel van dit bedrag kan worden vergoed in de aanvullende verzekering, onder de noemer alternatieve geneeswijzen.